Online kursevi engleskog jezika

     

Dragi daci,

Obavestavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika koje ce dobiti tri ucenika nase skole od 5. do 8. razreda.

  ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruza odlicnu priliku dacima koji zele da usavrse i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postali sto uspesniji u daljem obrazovanju a kasnije i u poslu.

Ukoliko ste dak od V do VIII razreda i zelite da unapredite svoje znanje engleskog jezika, pozivamo Vas da se prijavite za besplatan online kurs engleskog jezika kod svog nastavnika koji ce odluciti ko ce dobiti mogucnost za pohadanje ovih kurseva.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobicete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Posto dobijeni kod unesete na strani prijave dobicete na mejl sva potrebna uputstva za pohadanje izabranog online kursa.

Pozivamo sve dake da se aktivno ukljuce u usavrsavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili sto vise mogucnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

 

Aktiv nastavnika Engleskog jezika

OS “Sveti Sava”