Посета чланова e Twinning националног тима          
 

У четвртак, 8. 6.2017.год. нашу школу посетили су чланови eTwinning националног тима за подршку који ради под окриљем Fondacije Tempus. Присуствовали су часу који је и уједно био заврпница пројекта Medieval national heroes. Осим чланова Националног тима часу су присуствовале бројне колеге,сарадници.Видео конференција са пројектним партнерима из Турске протекла је у срдачној атмосфери.Ми смо за њих припремили сценски приказ" Средњовековни национални хероји у 21. веку "за који су драматизацију радили мешовити тимови из Словеније,Турске и Србије.Турски тим је отпевао "Дивине"
(Yunus Emre), а онда је један од њих читао"Дивине" kао песму на енглеском језику. Затим је Маја из српско тима отпевала "Христе Боже ".

Следећи корак био је загонетна личност.Ученици из Турске су погађали загонетну личност (једног од проучавани националних јунака) коју је замислио српски тим, а затим су ученициц из Србије погађали загонетну личност коју је замислио турски тим.У завршном делу часа ученициц су необавезно ћаскали о школи,предметима и музици.