ОБАВЕШТЕЊЕ

     
         
 

У петак, 2.новембра 2018. године од 9 до 13 часова у просторијама Школе „Свети Сава“ у издвојеном одељењу у Грбицима, Црвени Крст Града Крагујевца и Савет МЗ „Грбице“ организују Акцију „СЕЛУ У ПОХОДЕ“.

Том приликом Школа организује:

- пригодан културно-уметнички програм (приредбу)

-Етно изложбу

-Закуску и послужење (наставак промоције села, здраве хране, традиционалних српских производа започет 16. октобра поводом Светског дана здраве хране)

-Радионицу за ученике и родитеље

- „Дан отворених врата“ као и бројне активности које ће извести наши предшколци - будући ученици првог разреда и садашњи ученици од првог до четвртог разреда, са својим васпитачем и учитељицама. Са родитељима и представницима Савета родитеља школе.

-предавање у вези са правилним понашањем у саобраћају (СУП Крагујевац)

Гости и домаћини ће нам бити руководство и представници Школе „Свети Сава“, Вртића, СЕЛА. Председник и чланови Савета МЗ „Грбице“ и истакнути представници села и сви, драги нам мештани села Грбице. Наравно и представници медија.

Како је село Грбице прво еко село , настављамо са следећим активностима. Реч је о томе да ће тога дана село имати своју апотеку у којој ће сви моћи да подигну лек на рецепт или да купе исти. Апотека ће тога дана бити смештена у просторијама школе у Грбицама.

Такође, од 9 до 13 часова у просторијама школе, у петак, 2. новембра, сви заинтересовани могу извршити мерење нивоа шећера у крви, мерење слуха и обавити здравствене прегледе: лекара опште праксе, интернисте, лекара за ухо, грло и нос, гинеколога и слично. Потребно је понети здравствену кижицу, медицинску документацију...а ако желите да проверите ниво шећера у крви, немојте доручковати тога дана. Сви прегледи су бесплатни, а здравствена књижица није обавезна.

Са екипом здравствених радника биће присутни и социјални радници, представници Института за јавно здравље, представници СУП-а Крагујевац, Пољопривредне станице..., који ће поред здравствено-васпитних и социјалних активности, водити и разговоре са мештанима села.

ИМАЈУЋИ И ВИДУ ВИШЕСТРУКИ ЗНАЧАЈ ЈЕДНОГ ОВАКВОГ ДРУЖЕЊА И ОКУПЉАЊА; ОЧЕКУЈЕМО ВАС У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ. ДОБРО НАМ ДОШЛИ СВИ !!!

 

Школа „Свети Сава“ Крагујевац-Грбице

Савет Месне заједнице „Грбице“

Црвени Крст Крагујевац