Отварање Авантура парка у Шумарицама

     

Ученици четвртог разреда Основне школе "Свети Сава" су у петак, 23.септембра 2022. године у пратњи учитељица Сузане Павловић, Мирославе Глишовић и Слободанке Мирковић, као и директорке школе Јелене Стојановић Богдановић су присуствовали отварању реконструисане десне обале језера у Шумарицама која им је симболично предата на коришћење. Осмеси на лицима наших ученика су доказ да су задовољни и срећни што су добили овакве спортске терене.

 
               

Ово је место које посећује највећи број наших грађана током лета, али и током целе године. Игралиште је урађено у складу са свим стандардима, тако да су деца овде потпуно безбедна. Језеро у Шумарицама припада комплексу водених површина којим управља СПД "Раднички". Авантура парк је свечано отворио Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт, а ученици наше школе су имали прилику да у разговору са њим искажу своје задовoљство и уживају љуљајући се на љуљашкама које су у склопу ових терена.

 
               
         
 

Сунчави зраци који су се помаљaли иза облака су учинили да уживамо поред језера и да овај дан буде још једно место на коме ће ученици стећи успомене из школских дана и које ће одисати радошћу и игром како ових тако и генерација које тек долазе.

 
                 
           
                 
   

Јелена Стојановић Богдановић

директор школе