Свечана додела награда -Култура на дар

Друштво за академски развој организовало је Свечану доделу награда за најбоље учеснике кампање Култура на ДАР 6 у суботу 08. јуна 2019. године у Задужбини Илије М. Коларца у Београду.

Ученици наше школе који су се у оквиру пројекта Културна баштина Крагујевца прикључили кампањи Друштва за академски развој - Култура на дар, присуствовали су свечаној додели награда и признања. Дипломе и поклоне добили су сви аутори и коаутори филмова који су прошли селекцију и нашли се на сајту Друштва за академски развој. Аутори филмова су по речима организатора дали велики допринос очувању и промоцији културне баштине у Србији.

Директор кампање Милан Симоновић у поздравној речи истакао је да је за шесту кампању карактеристично и охрабрујуће то што је учествовао велики број младих људи.

Додели награда су присуствовали дародавци кампање и пријатељи Друштва за академски развој, као и пријатељи, родбина, наставници који су подстакли ауторе. Након званичног дела доделе награда, присутни су могли да уживају у неформалној атмосфери на коктелу. Све филмове и фотографије можете видети на сајту: www.kulturanadar.dar. org.rs

Гордана Милачић

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12